Ingrids svenske chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Oprindelsesland : Sverige Indsendt af : Mona Indsendt : Red : |
|
|
sukker, kakao, vaniljesukker, mel og bagepulver blandes sammen.
æg og smør blandes sammen med det tørre. vand blandes hurtigt i. bages på nederste rille ved 175 grader i 50 minutter. Tips: dejen kan godt være tynd men det gør ikke noget. er bedst dagen efter. |
|
Opskriften er vist 29401 gange,
og udskrevet 587 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (44 stemmer) |
|
Kommentarer Annika - 2015-05-12 21:21:23 Bruger den som dessertkage, bager den et par dage i forvejen wrapper den og stiller den i køleskabet. Serverer med rørt is, frisk frugt og hindbær croulis 😊 mums PS jeg smører formen med smeltet smør og kommer rasp i formen anomym - 2012-05-21 19:01:04 Det kage smager bare så godt, og jeg har opgradet den: jeg bager en ingrid sveske chokoladekage, og så skarer jeg den midt over, og lægger nuogatcremé indeni og klapper dem sammen igen, så putter jeg marcipanovertræk på og laver nougatcremékant og jordbær ovenpå kanten og så laver jeg en marcipanrose og marcipanblade, og så skriver man noget med chokoladesaus anonym - 2011-04-29 17:11:08 er den stor nok til en bradepande? anonym - 2011-03-08 11:10:12 SUPER lækker kage. Jeg kom nogle knuste Malthesers i bunden og på toppen af den. og kom ingen glasur på den. Det blev super godt. Og det giver et godt "knas" i kagen. Der er en del der har smagt den. Og den er SUPER god. Helt klart til et 10 tal :) Sara - 2011-02-19 15:01:46 Jeg er igang med at bage den :) jeg har tilsat lidt daim.. bare for at prøve det. nu må vi håbe den bliver god. :) susann - 2010-03-30 07:05:04 helt fantastisk, super god sammen med is Farmor - 2010-01-16 13:37:44 HUSK at formen smøres med smør og derefter drysses med rasp Gyørgyi - 2009-06-18 14:31:43 Bedste chokoladekage jeg nogen sind har bagt Martin H - 2008-03-01 16:06:47 Rigtig lækker, har kommet lidt hakket mørk marabou chokolade i også. har bagt den to gange :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne