Svinekoteletter florentine

Svinekoteletter florentine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pk.dybfrossen hel spinat
 smør eller margarine
 Muskatnød, stødt
 salt
 peber
4 svinekoteletter
250 g.champignoner
1 anelse citronsaft
1 fedhvidløg
2.5 dl.piskefløde
75 g.reven ost
 
Opskrift:
Spinaten optøes i lidt smør i en gryde, krydres med salt og lidt muskat og lægges i et ovnfast fad.
Koteletterne drysses med salt og peber, brunes på panden og lægges på spinaten.
De kvartede champignoner svitses i smør, til væden er fordampet og krydres med citronsaft, hvidløg, salt og peber.
Fløden tilsættes og saucen koges igennem og hældes over koteletterne.
Den revne ost fordeles over retten og fadet sættesi ovnen ved 225 grader i ca. 30 minutter til kødet er gennemstegt og overfladen gylden. giv brød og kartofler til.

Tips:

Tilberedningstid: ca. 1 time, heraf ca. 30 min. i ovnen. Ovntemperatur: 225 grader Stegetid: Ca. 30 min.





karakterer:
Opskriften er vist 11985 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-10-16 17:53:35
Død lækker ret til hverdag og til gæster