Svinekoteletter florentine
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Spinaten optøes i lidt smør i en gryde, krydres med salt og lidt muskat og lægges i et ovnfast fad.
Koteletterne drysses med salt og peber, brunes på panden og lægges på spinaten. De kvartede champignoner svitses i smør, til væden er fordampet og krydres med citronsaft, hvidløg, salt og peber. Fløden tilsættes og saucen koges igennem og hældes over koteletterne. Den revne ost fordeles over retten og fadet sættesi ovnen ved 225 grader i ca. 30 minutter til kødet er gennemstegt og overfladen gylden. giv brød og kartofler til. Tips: Tilberedningstid: ca. 1 time, heraf ca. 30 min. i ovnen. Ovntemperatur: 225 grader Stegetid: Ca. 30 min. |
|
Opskriften er vist 11985 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Anne Mette holm - 2020-10-16 17:53:35 Død lækker ret til hverdag og til gæster |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne