Rabarberkompot med yoghurt
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 225 grader.
Skyl rabarberne, skær dem i små stykker og læg dem i et ovnfast fad. Drys med kanel og sukker - og dæk til med staniol. De skal bages i 15 -20 minutter miderst i ovnen til de er møre. Køles af. Smag yoghurt til med vanillesukker og hæld det i portionsskåle. Fordel de bagte rabarber ovenpå. |
|
Opskriften er vist 7303 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne