Skinkesnitsler med feta- løgfyld og græsk bønnesalat
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bank snitslerne ud, så de bliver så store og flade som muligt, og drys dem med peber (der skal ikke salt på, fordi fetaen er salt nok).
Fordel finthakket løg, rosmarin og fetatern på den ene halvdel af hver snitsel, fold den anden halvdel over og luk med kødnåle.
Brun hurtigt snitslerne i nøddebrunt smør på en slip-let pande, dæmp varmen og steg dem færdig i ca. 3 minutter på hver side og tag så panden af og lad dem hvile 4-5 minutter.
Server de fyldte skinkesnitsler på varme tallerkner sammen med bønnesalat og pitaerne. Du kan også servere brødene som pita-triangler og server den grønne salat sammen med bønnesalaten. Græsk bønnesalat Pisk færdigkøbt dressing og citronsaft sammen og smag til med krydderier og hvidløg. Dressingen skal helst laves i god tid, så smagen kan udvikle sig. Læg de hvide bønner på den ene halvdel af et aflangt fad og de grønne på den anden halvdel. Skær tomaterne i smalle både og læg dem mellem de to slags bønner og dryp dressingen over. Dæk fadet til og stil salaten i køleskabet i et par timer og pynt den med persille lige før serveringen. Tips: Pita-triangler Flæk 4 pitaer og skær hver halvdel i 6 trekanter. Læg dem på en bageplade og bag dem i 5 minutter ved 200 grader C, til de er lysebrune og sprøde. |
|
Opskriften er vist 36251 gange,
og udskrevet 599 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-02-08 13:35:26 Dressing af olie-eddiketypen kan vel ikke være fedtfri??? Mie - 2007-12-10 00:29:17 Brug Becel til stegning i stedet for smør. (Retten står som fedtfattig)? Smager godt med kartoffelbåde i stedet for Pita-brød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne