Rarbarbertærte med kanelis med honning
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Is:
Hæld fløde og 2 dl mælk op i en gryde. Tilsæt sukker, kanel, flækkede vaniljestænger, revet muskat og nelliker. Varm det langsomt op til lige under kogepunktet. Pisk æggeblommer, resten af mælken og honning sammen. Tilsæt den varme flødeblanding under konstant piskning. Varm blandingen op, til den begynder at tykne. Hæld den igennem en sigte op i en skål og stil den på køl. Frys isen i en ismaskine, eller sæt den i fryseren og rør jævnligt rundt, så den ikke krystalliserer. Tærte: Forvarm ovnen til 200 grader. Rul dejen ud til ½ cm?s tykkelse. Skær en cirkel på cirka 20 cm i diameter og læg den på bagepapir på en bageplade. Skær rabarberstilkene ud i 1 mm tynde 6-8 cm lange diagonale skiver. Læg dem i et taglagt cirkelmønster på butterdejspladen. Drys med sukker. Læg et stykke bagepapir henover og endnu en bageplade ovenpå. Tryk forsigtigt til. Bag tærten i 25-30 minutter, eller til butterdejen er gylden og gennembagt, og rabarberne er møre. Tærten skal være helt flad. Skæres ud i fire dele og serveres med is. |
|
Opskriften er vist 7637 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne