Hvide asparges med rabarber og lammemørbrad
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : |
|
|
Blad og bund skæres af rabarberne, og de skæres i stykker og kommes i en gryde med eddike, sukker, peber, en knivspids salt og lidt estragon, hvorefter det gives et opkog (rabarber må ikke koge, da de bliver bløde). Herefter lader man blandingen hvile i cirka 10 minutter.
Aspargesene renses, og bunden knækkes af. Herefter koges de i letsaltet vand i cirka 6 minutter. Lammemørbraden pudses af for sener og hinder, brunes på en pande og steges færdig i ovnen ved 180 grader i cirka fire minutter. Løg, estragon og resterne af rabarberne kommes på den pande, som har været brugt til at brune lammet. Det brunes let, hvorefter det tilsættes estragoneddike, dette koges ned, til det karameliserer let, hvorefter hønse- og kalvefond kommes på. Det koges ned, monteres med smør og smages til med salt og peber. Asparges og rabarber lunes i en gryde sammen med lidt løg og purløg kommes på tallerkenen sammen med lam og estragonsauce. |
|
Opskriften er vist 11121 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne