Italiens cremefraise pastaret
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Anna-sofie Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader
Sæt vand over til pasta. Svits oksekødet i en gryde tilsæt bolion og salt og peber og løget og rør det rundt. Så tilsætter du pureen og rører det godt rundt så kommer du glasset med championen i med væde og et glas vand så lader du det koge. Når pastaen er færdig ligger du rederne i fadet og når kødsovsen er færdig hælder du det hen over og fordeler det godt. Så hælder du de 2 cremefraicher hen over og jævner det pænt. Sæt det i ovnen i ca. 30 min. Tips: En god salat vil smage godt dertil. |
|
Opskriften er vist 8430 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne