Italiens cremefraise pastaret

Italiens cremefraise pastaret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anna-sofie

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.oksekød
2 ds.tomat pure
3 bouillonterninger
 Løgpulver/ løgtern efter behov
 Salt
 peber
500 g.pasta fuglereder
1000 g.Cremefraiche
1 glaschampioner
1 glasvand
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader
Sæt vand over til pasta.
Svits oksekødet i en gryde tilsæt bolion og salt og peber og løget og rør det rundt. Så tilsætter du pureen og rører det godt rundt så kommer du glasset med championen i med væde og et glas vand så lader du det koge.
Når pastaen er færdig ligger du rederne i fadet og når kødsovsen er færdig hælder du det hen over og fordeler det godt. Så hælder du de 2 cremefraicher hen over og jævner det pænt.
Sæt det i ovnen i ca. 30 min.

Tips:

En god salat vil smage godt dertil.





karakterer:
Opskriften er vist 8430 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu