Grydestegt Dådyrkølle
Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrkølle Indsendt : Red : |
|
|
køllen gnides med salt og peber. Brunes i gryde sammen med baconskiverne. Vand/fond tilsættes sammen med gulerødder, laurbærblad, hakkede løg og peberkorn. Småkoger under låg ca. 90 min. Kødet vendes jævnligt og den sidste halve time tilsættes rødvin.
Kødet skæres ud i ca. 1/2 cm tykke skiver og pyntes med bacon i terninger ristet sammen med champignon.
Sauce: Stegeskyen sies, fløde tilsættes, hvorefter saucen smages til med salt, peber og ribsgele inden den jævnes. Serveres med smørstegte, råstegte eller hvide kartofler serveres til. Grønt salat eller tilbehør, som til vildt. |
|
Opskriften er vist 31528 gange,
og udskrevet 1354 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Torben Christensen - 2008-02-03 22:50:45 Det er en rigtig god opskrift og en serdeles god smag Ib Møller - 2005-01-01 01:01:01 En virkelig god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne