Hel torsk i ovn
Hovedingrediens : TorskeFisk - Hel Torsk Højtid: Nytår Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær porrerne i skiver, riv gulerødderne groft og finsnit løget.
Blancher grøntsagerne, og bland dem derefter med salt og peber, og læg dem i bunden af et ildfast fad. Læg torsken i herpå og pensel den med smeltet smør og drys med salt. Hæld vand eller grøntsagsbouillon i fadet så grøntsagerne lige er dækket. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter. Fisken løftes over på et serveringsfad. Bouillonen sigtes fra i en gryde og jævnes med smørbolle, smag til med salt og peber og evt. sennepspulver. Serveres med kartofler. |
|
Opskriften er vist 150882 gange,
og udskrevet 4010 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Jane - 2021-12-27 15:15:16 Jeg vil i år bruge opskriften for 2. Gang Håber det bliver lige så fantastisk Brian P. L. - 2021-10-16 20:34:50 Brugte fint snittede løg, gulerødder, squash og knoldselleri og timiankviste. Kom vist til at spilde lidt hvidvin i fond’en - og lidt mere i sovsen, men det gjorde vist ikke noget😉 Mega lækker sennepssauce. Sonja - 2013-01-12 09:29:32 Skal lave retten for 3. gang. Alle er vilde med den. Idag vil jeg lave sennepssovs til,da den anden sovs fik en underlig farve. anonym - 2012-12-30 22:03:44 Super lækker ret. Men ja lidt fløde giver det sidste pift. Vi skal have det nytårs aften. :-) Lis Eilskov Jensen - 2010-01-03 19:34:59 Mange tak for opskriften på torsk i ovn. Jeg nåede desværre ikke at prøve den nytårsaften, men den se rigtig spændende ud, og næste gang vi skal have torsk har jeg tænkt mig at prøve den opskrift. Alvig - 2008-01-22 10:18:48 Det er en meget dejlig ret Birgit forsat - 2007-09-05 19:38:14 men et ekstra pif,put lidt madlavningfløde i Birgit - 2007-09-05 19:35:18 det smagte pragtfuldt, |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne