Pasta i ostesauce
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt af : Charlotte Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen og hæld vandet fra.
Pil og hak løget, svits det gyldent i margarine. Tilsæt den kogte pasta, reven ost, mælk og salt til løget. Bland det godt, og lad det koge ganske lidt så mælken opsuges. Pas på det ikke brænder på. Smelt margarine til drys i en lille kasserolle(eller mikroovn)og tilsæt rasp. Rør rundt og lad det koge sammen. Fordel raspdrysset over pastaen. Tips: Kan serveres f.eks. til stegte koteletter eller frikadeller. Jeg laver det også indimellem til børnene når de synes den øvrige aftensmad er for meget "voksenmad" |
|
Opskriften er vist 23086 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Nicklas - 2009-05-18 16:56:19 den her ostesauce er den perfekte. lige den jeg har ledt efter;) PS. du burde skrive hvor mange gram megarine der skulle i. Hilsen Nicklas. PS. jeg elsker at bage. er nu 11 år. bager kager til min mors abejde. jeg er lidt stolt:):):) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne