Pasta i ostesauce

Pasta i ostesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Charlotte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
7 dl.vand
4 dl.pastaskruer
 salt til at koge i
 
 Ostesauce:
1 lille løg
 margarine
2 dl.mælk
1 tsk.salt
200 g.mellemlagret reven ost
 
 Raspdrys:
1 dl.rasp
3 spsk.margarine
 
Opskrift:
Kog pastaen og hæld vandet fra.
Pil og hak løget, svits det gyldent i margarine. Tilsæt den kogte pasta, reven ost, mælk og salt til løget.
Bland det godt, og lad det koge ganske lidt så mælken opsuges. Pas på det ikke brænder på.

Smelt margarine til drys i en lille kasserolle(eller mikroovn)og tilsæt rasp. Rør rundt og lad det koge sammen.
Fordel raspdrysset over pastaen.

Tips:

Kan serveres f.eks. til stegte koteletter eller frikadeller. Jeg laver det også indimellem til børnene når de synes den øvrige aftensmad er for meget "voksenmad"





karakterer:
Opskriften er vist 23086 gange,
og udskrevet 294 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-05-18 16:56:19
den her ostesauce er den perfekte. lige den jeg har ledt efter;) PS. du burde skrive hvor mange gram megarine der skulle i. Hilsen Nicklas. PS. jeg elsker at bage. er nu 11 år. bager kager til min mors abejde. jeg er lidt stolt:):):)