Risdeller
Indsendt af : Karina Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene m. salt eller bouillon.
Når risene er færdige lad dem stå og køle lidt så de er fingervarme. Bland æg, rasp, olie, mandler og løg i og vend grundigt. Form så dellerne med hænderne eller to skeer og steg dem. Tips: Vegetarvenligt. |
|
Opskriften er vist 4499 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Ingelise - 2009-11-07 18:53:38 Riv da selleri, squash eller/og gulerødder i. Så bliver de først rigtig sunde. Jesper - 2007-07-02 11:31:49 Det virker som en fin opskrift, men der mangler lidt info. fx. vedr. hvor meget ris, man egentlig skal bruge, når retten er til 4 pers. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne