Langtidsstegt svinemørbrad indsvøbt i saltdej med
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : daytiger Indsendt : Red : |
|
|
Svinemørbraden afpudses med en skarp kniv. Salt og en anelse vand røres sammen til homogen masse.
Lidt kålblade overhældes med kogende vand og nedkøles straks. På disse blade lægges krydderurter efter eget valg og dernæst mørbraden, der pakkes ind først i kålblade og dernæst i saltdejen. Bedste resultat opnåes ved at have en fast plade eller lignende til at sætte mørbraden i grillen på. Inden den sættes i grillen sættes et stege termometer i. Mørbraden grilles til temperaturen er 72 grader. Tips: Server din yndlingssalat til samt groft brød eller kartoffelsalat. |
|
Opskriften er vist 17668 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Casper - 2013-04-03 21:37:29 Mads, Yvonne, fru jensen & Julekocken - hvis I læser de første 2 linier så har i svaret liger der... Julekokken - 2011-12-14 16:15:42 Hvordan laver man saltdejen? fru jensen - 2011-03-15 08:59:43 der mangler stadig en opskrift på saltdejen....... Yvonne - 2011-02-03 18:37:30 Der mangler en opskrift på saltdejen Mads - 2009-10-29 16:26:03 Hvordan laver man saltdejen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne