Makronkage fra Bomhuset
Hovedingrediens : Diverse produkter - Makron Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : daytiger Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 68135 gange,
og udskrevet 1282 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2013-09-09 10:08:56 Dej og pynt er meget fast i det, jeg brugte æg størelse m/l men måske 1-2 æg mere ville hjælpe. anonym - 2010-08-22 13:51:06 rigtig god kage, men prøv at frys den først og tø op inden servering, dette gør den mere konfektaktig :-) dmbc - 2010-08-11 13:59:27 Jeg elsker den kage, bager altid dobbelt portion. Solskin - 2007-04-23 16:32:03 En meget bestant kage, men den smager helt sikkert godt. Også selvom mandeldråber er undladt i pynten. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne