Thailandsk karrykylling 02

Thailandsk karrykylling 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt af : Janne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.kyllingefilet
4 dl.kokosmælk
 smør/olie til stegning
1-2 spsk.karry efter smag
1 tsk.salt
2.5 dl.cremefraiche 38%
1 tsk.sukker
1 citron revet skal heraf
 
Opskrift:
Skær kyllingekødet i tern og steg dem gyldne ad flere omgange i olie/smør i en stor pande. Krydr med karry og salt og lad det stege yderligere et par min. Hæld kokosmælk i panden og kog panden af under omrøring. Tilsæt cremefraiche og lad alt simre i ca. 15 min.

Smag til med sukker og citronskal-det runder den stærke karrysmag af. Lad retten simre i yderligere et par min.

Server med kogte ris, hårdkogte æg i både, saltede jordnødder evt. banan skiver og agurkestave.





karakterer:
Opskriften er vist 15979 gange,
og udskrevet 345 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-12 11:39:33
Rigtigt lækker! Og sovsen blev dejlig let :-) Denne kommer vi til at lave igen :-)