Thailandsk karrykylling 02
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Thailand Indsendt af : Janne Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingekødet i tern og steg dem gyldne ad flere omgange i olie/smør i en stor pande. Krydr med karry og salt og lad det stege yderligere et par min. Hæld kokosmælk i panden og kog panden af under omrøring. Tilsæt cremefraiche og lad alt simre i ca. 15 min.
Smag til med sukker og citronskal-det runder den stærke karrysmag af. Lad retten simre i yderligere et par min. Server med kogte ris, hårdkogte æg i både, saltede jordnødder evt. banan skiver og agurkestave. |
|
Opskriften er vist 15980 gange,
og udskrevet 345 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Irene - 2011-09-12 11:39:33 Rigtigt lækker! Og sovsen blev dejlig let :-) Denne kommer vi til at lave igen :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne