Pasta Danieli
Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke Oprindelsesland : Italien Indsendt af : pia Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
kog pastaen mør som der står på pakken
svits skinken i 1 spsk smøm (ikke brune den) hæld pastaen i en sigte, bagefter i en gryde med skinke, vend revet ost og smør. Rør æggeblommerne med fløden salt + peber Hældes i gryden og serveres straks. Tips: Hvis du ikke er til ost+ æg eller ikke har dem jamenså kan retten laves alligevel og smager godt Vi laver den næsten aldrig med ostmen nu får i den orginale opskrift og så kan i jo smage jer frem Opskriften kommer fra et berømt Hotel i Venedi Er super let at lave så Velbekommen |
|
Opskriften er vist 31005 gange,
og udskrevet 446 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne