Kammusling med rabarber
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Kammuslingerne ordnes og den lille muskel som sidder på siden af muslingen fjernes. Rabarberne skylles og skallen fjernes med en skarp kniv.
Rabarberne skæres i grove klodser og drysses med sukker. Derefter skal du give dem et lille opkog men kun kort, da de kan trække eftervarme i gryden. Estragon og kørvel skylles og plukkes i små buketter. Skalotteløg skæres i meget små tern. Tomatconcassé: Faste tomater gives et lille tværgående snit i toppen. Derefter kommes de kogende vand i 5 sek. og derefter op i isvand (meget vigtigt). Skallen fjernes og tomaten deles i kvarte. Huset fjernes og kernerne gemmes. Tomatkødet skæres i tynde både og derefter i tern. Kammuslinger steges i olivenolie på en varm pande ca. 30 sek. på hver side, derefter lægges de i en skål og krydres med salt, peber og lidt olivenolie. Rabarberkompotten tilsættes ca.10 kronblade estragon, lidt skalotteløg og anrettes i små øer på tallerkenen, kammusling ovenpå en kørvel blomst øverst. Tomatconcassén krydres med salt, peber, de sidste skalotteløg, olivenolie og balsamicoeddike. Dette anrettes forsigtigt som en streg mellem muslingerne. De spiselige blomster lægges tæt på kanten af tallerkenen. |
|
Opskriften er vist 12355 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-08-12 22:02:16 du har i sandheden udviklet en rigtig flot ret, jeg ville helt sikkert lave den en dag. kan godt lide at du både arbejder med krydderurter, kammusling, grønsager og blomster. jeg er glad for at der er flere og flere som opfinder retter i den norlige natur kh Emil H.M |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne