Oksesteg med surt og sødt med urtesauce
Hovedingrediens : Oksekød - Grydesteg Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : daytiger Indsendt : Red : |
|
|
Varm smørret op i en gryde, dup stegen med køkkenrulle. Brun den på alle sider ved god varme. Tilsæt urter, hvidløg og bouillon. Lad stegen simre 1½-2 timer under låg. Vend af og til. Tag stegen op og lad den hvile 10-20 min. inden udskæring.
Blend sauce og grøntsager til en ensartet konsistens, sigt den, smag til med fløde, rødvin, ribsgele, salt og peber. Jævn og tilsæt kulør hvis nødvendigt. Fjern snoren fra stegen og skær den ud i 1½ cm. tykke skiver. Tips: TILBEHØR: Asier, rysteribs, ribs- el. æblegele, kartofler, persille drys og årstidens kogte grøntsager RYSTERIBS: 225 g ribs, 100 g sukker Kom sukker og ribs i en skål. Sæt film på skålen og anbring den på køl. Vend rundt i ribsene inden servering. |
|
Opskriften er vist 13779 gange,
og udskrevet 413 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne