Peanut Butter og syltetøj french toast

Peanut Butter og syltetøj french toast, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Nødder - Peanuts

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æg
2 tsk.Vaniljeessens
4 skivertoast brød
 peanutbutter
 syltetøj (frit valg)
 smør til stegning
 ahornsirup
 
Opskrift:
Slå æggene ud i en lille skål, og pisk dem godt sammen. Tilsæt vaniljeessens og bland igen.

Tag så brød skiverne, og smør på den ene syltetøj og på den anden peanutbutter og læg dem så sammen. Dyb dem så i æggemassen, og kom den på panden og steg dem gyldne på begge sider i lidt smør.

Når de er færdige serveres de straks med ahornsirup til.

Tips:

Uhm, så er der virkeligt noget at stå op til om morgenen.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på French toast

karakterer:
Opskriften er vist 12363 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu