Peanut Butter og syltetøj french toast
Hovedingrediens : Nødder - Peanuts Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
Slå æggene ud i en lille skål, og pisk dem godt sammen. Tilsæt vaniljeessens og bland igen.
Tag så brød skiverne, og smør på den ene syltetøj og på den anden peanutbutter og læg dem så sammen. Dyb dem så i æggemassen, og kom den på panden og steg dem gyldne på begge sider i lidt smør. Når de er færdige serveres de straks med ahornsirup til. Tips: Uhm, så er der virkeligt noget at stå op til om morgenen. |
|
Opskriften er vist 12363 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne