Dådyr-Stroganoff
Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrsmåkød Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
|
|
bov eller kølle skæres i stykker, vendes i mel og krydres med salt og peber. Kødet brunes i gryde, vand tilsættes, hvorefter det simrer under låg. tomater flåes, udhules og findeles hvorefter de svitses i smør med lidt paprika sammen med champignon og løg. Når kødet er færdig, jævnes saucen med fløde eller creme fraiche, hvorefter det hele blandes forsigtigt.
Kartoffelmos eller ris serveres til. Prøv tyttebærskum som tilbehør. Tips: 1/4 l piskefløde piskes til skum, hvorefter tyttebærsyltetøj vendes i efter smag. (Evt. rest fryses ned og serveres som dessert) |
|
Opskriften er vist 21239 gange,
og udskrevet 709 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Karin Burmester - 2019-03-14 15:23:17 Ang. Stroganoff af dådyrsmåkød. Hvor længe skal retten simre? Det fremgår ikke af opskriften |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne