Cornflakes french toast
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Cornflakes Oprindelsesland : Amerika Indsendt : |
|
|
Bland æg og mælk samme i en skål. Knus cornflakesene lidt og kom dem i en anden skål. Dyb så først de to skiver brød i æggeblandingen og derefter i cornflakesene. Steg dem så på panden i lidt fedtstof, til de er gylden brune.
Server med det samme med ahornsirup ovenpå. Tips: Istedet for cornlakes, kan du bruge alle andre slags morgenmads produkter du lige har stående. Kun fantasien sætter grænser. Velbekomme! |
|
Opskriften er vist 15424 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne