Bailey cheesecake

Bailey cheesecake, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Oste - Flødeost

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Bailey cheesecake, billede 4 Bailey cheesecake, billede 1 Bailey cheesecake, billede 2 Bailey cheesecake, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Bund:
225 gram Digestive kiks 1 Digestive kiks vejer ca. 12 gram.
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
   
2 dl. Baileys 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
400 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
   
Opskrift:
Knus kiksene. Smelt smørret og de knuste kiks heri. Læg det ned i en 20-25 cm springform og pres det ned med bagsiden af en ske.

Forbered husblassen. Varm Baileyen op i en gryde og hæld husblassen heri under omrøring. Køl det ned. Bland flødeost og flormelis i en skål til det er blødt. Hæld Baileyen i og rør det godt sammen.

I en anden skål piskes fløden(ikke helt stift). Bland det i flødeosten med let hånd. Hæld det over kiksebunden og køl det i ca. tre timer.

Tag kagen ud og pynt med høvlet chokolade og kakao.





karakterer:
Opskriften er vist 69212 gange,
og udskrevet 1335 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 20342 (4843 kcal)
KJ pr. Pers. 2542 (605 kcal)
Vægt ialt 1305 gram
Vægt pr. Pers. 163 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1558 KJ (371 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 29.1 gram
Kulhydrat 20.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-05-07 19:38:44
Ostecremen er lækker og nem at lave. Jeg synes dog, at kiksebunden lige skal bages i ovnen 10min, ellers er den bare blød og kedelig.

  -   2017-02-09 15:46:44
Jeg bruger Marcepone ost i stedet og den bliver rigtig god hver gang :-))

  -   2014-08-20 23:07:52
Et tip: Når jeg laver ostelagkage med ananas køber jeg flødeost med ananas og mango fra "Exquisa" i Tyskland. Den er fantastisk lækker, og meget billigere end at købe flødeost herhjemme :=)

  -   2014-08-20 23:05:39
**Mmmmmmm, lyder lækkert !!! Den skal jeg prøve til vores gadefest ! Mange tak for de gode opskrifter :)

  -   2014-02-09 13:48:53
lavede den til julefrokost med gode venner. Alle var begejstrede, og i anledning af julen fik den lige en ekstra strint bailey. Det gjorde den ikke ringere. Skal have gæster på lørdag. Vil da prøve med kahlua