Nøddelagkage 03
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt af : DN Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker piskes skummende. Øvrige ingredienser tilsættes. Bages i smurt springform. 45 min. ved 175 grader. Når kagen er kold deles den i 3 bunde, lægges sammen og dækkes med nougatcreme.
æggeblommerne røres sammen med blød nougat. Piskefløden piskes til skum og blandes i. Tips: Det er også en mulighed at dele kagen i kun 2 bunde. Men den bliver helt klart mest lækker hvis den deles i 3. |
|
Opskriften er vist 11663 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Anne Marie Nielsen - 2008-09-06 15:51:32 Hvis man hakker 50 g tørrede abrikoser sammen med nødderne, og tilsætter 2 spsk. lækker lynghoning til æg og sukker, samt river 10 g ingefær over nougatcremen, smager kagen friskere. En garanteret succes for hele familien! God fornøjelse. :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne