Farmors fløde-æbleskive
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Melet sigtes med salt, sukker og kardemomme. Fløden eller fløde og kærnemælk røres i lidt efter lidt. Æggeblommerne tilsættes. Æggehviderne piskes meget stive med natron og blandes i dejen lige før bagningen. Æbleskiverne bages 6-7 min. i en olie- eller margarinefedtet æbleskivepande. De holdes lune i ovnen ved 100 gr. De kan bages i forvejen og varmes i et lag i bradepanden ca. 5-8 min. ved 200 gr.
Tips: Serveres som traditionelt med flormelis, sukker og syltetøj, men fhvis man har lyst til at prøve noget nyt, så prøv med lidt creme fraiche og lidt frugtmos |
|
Opskriften er vist 16414 gange,
og udskrevet 284 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Dorthe - 2014-11-28 12:37:53 Små bløde gummikugler. De er bare for dårlige,røg i skraldespanden.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne