Rabarber-marcipan kage
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Fordel rabarberne i et smurt ovnfast fad. Bland sukker og kartoffelmel og drys det ud over rabarberne. Bag rabarberne i 10 min. ved 200 grader. Fordel marcipanen over de forbagte rabarber og bag kagen yderligere 8-10 min. til marcipanen bliver gylden.
|
|
Opskriften er vist 19730 gange,
og udskrevet 413 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer michaela - 2009-07-13 17:09:34 ser godt ud, drufter lækker... og smager som en drøm. kanon ny begynder kage. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne