Rabarber-vaniljecooler

Rabarber-vaniljecooler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kolde drikke

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 bdt.snittede rabarber (ca 450 g renset vægt)
100 g.frosne jordbær
3-4 spsk.rørsukker
1 vaniljestang
3 dl.vand
 danskvand med brus
 
Opskrift:
Kom de snittede rabarber i en gryde sammen med jordbær, sukker, vand og en flækket vanillestang. Bring det i kog. Lad det småkoge 10-15 minutter, til frugten er kogt helt ud.

Læg et klæde i en sigte over en skål, og hæld frugtmassen heri. Lad saften dryppe helt af, det tager et par timer. Smag evt. saften tilmed mere sukker, og lad den blive helt kold.

Hæld den på en skoldet flaske og opbevar den i køleskab.

Holdbarhed: ca. 10 dage. Tynd den op med kold, perlende danskvand i forholdet 1:4 eller efter behag.





karakterer:
Opskriften er vist 7500 gange,
og udskrevet 93 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-03-29 15:32:35
du er et geni det er det bedste jeg har smakt