Rabarber-vaniljecooler
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Kom de snittede rabarber i en gryde sammen med jordbær, sukker, vand og en flækket vanillestang.
Bring det i kog. Lad det småkoge 10-15 minutter, til frugten er kogt helt ud.
Læg et klæde i en sigte over en skål, og hæld frugtmassen heri. Lad saften dryppe helt af, det tager et par timer. Smag evt. saften tilmed mere sukker, og lad den blive helt kold. Hæld den på en skoldet flaske og opbevar den i køleskab. Holdbarhed: ca. 10 dage. Tynd den op med kold, perlende danskvand i forholdet 1:4 eller efter behag. |
|
Opskriften er vist 7500 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer jonas - 2007-03-29 15:32:35 du er et geni det er det bedste jeg har smakt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne