Pasta med mørbrad og broccoli
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Befri mørbraden for sener og hinder og skær den i skiver. Steg mørbradskiverne gyldne i smør og krydr med salt og peber. Steg champignonskiverne bløde i smør og krydr med salt og peber og rør creme fraiche og derefter piskefløde i. Lad koge/ simre i 5 - 10 min.
Tilsæt derefter kalvefond (eller oksebouillon opblødt i 1 dl varmt vand), hvidvin og dijonsennep og lad simre endnu et par min. Kog pasta efter anvisningen på pakken. Kog broccoli sprød-mør i let saltet vand. Server i fad med pasta nederst, lidt sovs over og pynt med broccolibuketterne. Resten af sovsen/ kødet kommes i en skål og serveres sammen med resten af måltidet. Tips: Tager ca. 45 min. at lave. |
|
Opskriften er vist 21445 gange,
og udskrevet 377 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (27 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-06-12 15:21:15 skal prøves igen :-) Den Dejlige - 2007-06-12 15:20:25 vildt god ret.. Der skal dog laves dobbelt af sovsen "Mester Kokken" - 2007-03-29 15:10:31 vildt god - helt sikkert noget jeg vil lave igen. Hele familien var vilde med det. Lavede dog dobbelt portion af sovsen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne