Hvedemelstortilla - Hvedemels tortilla
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Hak smørret ind i melet. Tilsæt lidt salt og ælt vandet ind i dejen til den er smidig og slipper bordet let.
Form dejen til tolv boller som skal hvile under et viskestykke i 30 minutter. Rul hver bolle ud til tynde pandekager og bag dem på en varm, tør pande til der kommer lysebrune pletter på. Det tager cirka 1 minut. Vend og bag på den anden side. Der kommer luftbobler i - pres dem forsigtigt ud med et viskestykke. Hold dem bløde under et viskestykke. Lige før de skal bruges -opvarmes de på en tallerken i mikroovnen. De skal kun lige være varme. |
|
Opskriften er vist 9091 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer O. Nørregaard - 2017-02-07 16:21:05 Aaaaaalt for lidt vand. Nærmere 2,5 dl |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne