Mørbradgryde med bacon
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : Suzanne Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 298218 gange,
og udskrevet 10246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (58 stemmer) |
|
Kommentarer Vibeke G. - 2019-05-30 09:39:00 Dejlig ret med kartoffelmos til anbefaler også løg i tern, der svitses med bacon i tern anonym - 2018-05-03 07:54:41 hvem læser korrektur her, det er jo hårrejsende! Lisbeth - 2017-05-02 20:07:25 Tilsatte et stort løg, frisk chili og røget paprika. Det kan bestemt anbefales. Vagn M. Rasmussen - 2017-01-15 16:26:29 Det er en super nem og lækker ret, at tilberede og så er den meget populær, og smager dejligt. Maria - 2013-04-06 18:15:24 Hvornår mon champignonerne skal i? Vi har gættet os lidt frem. Vi skærer mørbraden i skiver, og kommer champignonerne i fløden. Men næste gang tror jeg vi prøver at stege dem sammen med kødet og baconen. Vi putter lidt mere hvidløg i. Men det er en opskrift familien her i huset elsker, så opskriften sidder næsten på rygraden. fl - 2010-11-23 15:15:43 der mangler en tidsangivelse ca jeanette - 2010-09-20 12:36:42 det er en rigtigt god ret vi ELSKER den store fine kokkehuer herfra anonym - 2009-03-17 00:02:00 Prøv at brun paprika og karry sammen inden kødet... MUMS :) Per - 2008-02-05 09:39:11 Jeg syntes det er syndt at skære mørbraden ud i små tern, jeg nøjes med at skære den i 1-2 cm. skiver som så skal brunes lidt ekstra godt, champignonerne syntes jeg også lige skal brunes lidt med, og når fløde og tomater er kommet i gryden så kan de lige få lov til at småkoge en 10-15 minutter inden at cocktailpølserne kommer i, de skal bare lige varmes med. Et hakket løg som svitses med før champignongerne kommer i er også en god tiln. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne