Ratauille
Oprindelsesland : Finland Indsendt : |
|
|
Skræl løget og hak det fint.
Varm olien op i en stor pande og kom løgternene ved. Lad dem koge i olien i godt 10 minutter, men de må ikke tage farve. Aubergin, courgette og peberfrugt skylles og skæres i grove tern og hældes op til løgene. Drys salt henover og lad det koge i 40 minutter. Rør forsigtigt i det med jævne mellemrum. Tomaterne flås og skæres i grove tern som kommes i grøntsagsblandingen. Pres hvidløget ud over og lad det koge i yderligere et par minutter. Inden servering hældes det overflødige olie fra. Tips: Server som tilbehør til for eksempel hamburgryg eller grillstegt kylling. Smager også godt koldt! |
|
Opskriften er vist 6660 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne