Timianfasaner på grøntsager
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med at skære fasanerne i portionsstykker og gnide dem med salt, peber og timian.
Rens derefter alle grønsagerne, og skær dem i tynde skiver. Læg nu grønsagerne i et ovnfast fad, drys lidt salt og peber over, og hæld bouillon ved. Så lægger du fasanstykkerne oven på grønsagerne og drypper dem med 1-2 spsk smeltet smør. Dæk med folie, og steg 20-25 minutter ved 200 grader. Fjern derpå folien, dryp fasanerne med lidt mere smør, og klip timian over. Steg videre 35-45 minutter, til kødet er helt gennemstegt. Serveres direkte fra ovnen, evt. med ovnstegte kartofler og en frisk, grøn salat. |
|
Opskriften er vist 15885 gange,
og udskrevet 563 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Britta - 2009-01-26 12:42:29 Fasanen bliver for tør på denne måde Aalborg - 2005-01-01 01:01:01 super lækker mad, og nem at lave. senerne i fasanens lår vil man kunne trække ud ved hjælp af en lille tang, og på den måde bliver de næsten lige så lækre som bryststykkerne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne