Banankage med kokosmarengs 02
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt : Red : |
|
|
Rør smør og sukker sammen. Rør æggeblommer, appelsinskal, vanillesukker og banan i og derefter mel blandet med bagepulver. Til sidst røres mælken i. Dejen kommes i en lille bradepande 30 x35 cm. Bag kagen ca. 25 min. ved 175 ° på midterste ovnrille.
Pisk æggehviderne stive. Pisk lidt sukker i ad gangen og pisk til sej marengs. Vend kokosmelet i. Tag kagen ud af ovnen. Smør abrikosmarmelade over og fordel marengsen over. Bag kagen yderligere 30 - 35 min. ved 150° til den er let gylden. |
|
Opskriften er vist 8803 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne