Chokoladeroulade med daimfyld
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : Er fryseegnet, uden dekoration. Indsendt : |
|
|
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Pisk mel, kakao og bagepulver i blandingen. Fordel dejen i et ensartet lag på en bageplade beklædt med bagepapir og bag den ved 250° i ca. 5 min - pas på, den ikke brænder på. Vend bunden ud på sukkerdrysset bage-eller pergamentpapir og træk det øverste papir af. Lad bunden afkøle under et fugtigt viskestykke.
Rør ingredienserne til fyldet sammen, fordél det på rouladebunden og rul den sammen. Læg rouladen i køleskab 1 - 2 timer. Dekorér med smeltet chokolade og drys med krymmel inden chokoladen smelter. |
|
Opskriften er vist 15555 gange,
og udskrevet 373 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke Baade - 2008-05-18 16:36:15 God basisopskrift, men jeg syns fyldet smager for meget af smør. Måske kan man nøjes med 50 gr smør? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne