Æble/sveske clafoutis
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Højtid: Mortens aften Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 180 grader C. alm. ovn.
Smør et ildfast fad med smør og drys det med mel. Bank det overskydende mel af. Skær æblerne i smalle både og drys dem med de to tsk. sukker og fordel dem og sveskerne i fadet. Pisk ingredienserne til dejen grundigt sammen og hæld den over frugten. Bag kagen i ca. 40 min. Tag den ud, skru op på 200 grader C. alm. ovn, drys kagen med flormelis og bag den i yderligere 5-7 min. Server kagen, mens den er varm/lun, med iskoldt flødeskum til. |
|
Opskriften er vist 24218 gange,
og udskrevet 386 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-11-03 22:25:07 Vi bage den i et tærtefad 27 cm. i diameter, vi kasserede omkring 1 dl. dej, men ellers passede det perfekt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne