Bagte rabarber med is
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud.
Bland vaniljekornene i rørsukkeret.
Rabarberne skylles godt, og skæres i ca. 2 cm. stykker. Vendes rundt med rørsukker. Bages i ovnen 20-25 minutter ved 200 grader C. alm. ovn i et ildfast fad smurt med smør. Afkøles let og serveres med rørt vaniljeis. Tips: Erstat vaniljeis med råcreme, flødeskum eller cremefraiche 38%. Brug fromage frais rørt med vaniljesukker, hvis du vil passe på kalorierne. |
|
Opskriften er vist 106476 gange,
og udskrevet 2576 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Lis - 2016-06-08 12:03:24 Kan de bagte rabarber fryses og anvendes ved senere lejlighed??? anonym - 2011-05-20 09:39:22 Jeg brugte vanille og det synes jeg var et hit! Per - 2008-04-30 11:34:42 Jeg mener at ingefæren bør være evt. og altså kan undlades, kanel nøjedes vi med 1 tsk. og den kan evt. skiftes ud med vanille. anonym - 2008-04-21 08:52:14 En dessert, der i den grad var noget for både øjet, ganen og gæsterne. Alm. sukker kan sagtens anvendes. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne