Blomkåls-pakoras
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Lav i en skål en dej af krydderier, kikærtemel (eller kikærter, der er pulveriseret i en blender) og vand. Konsistensen skal være som en lidt tyk pandekagedej. Man kan snildt forøge krydderimængden hvis man ikke er bange for stærk mad og det er lækkert at blande hakket persille i dejen - eller drysse det over efter pakorasne er stegt.
Blomkålshovedet deles i buketter á ca 3 cm i diameter og dyppes/vendes i dejen. Olien varmes op i en gryde, og de dej-svøbte blomkålsbuketter lægges ned i olien 4, 5 ad gangen afhængig af hvor stor gryden er og frituresteges et par minutter. De skal være dækket af olien og må ikke ligge for tæt når de steger. Pakoras kan serveres varme eller lunkne. De anvendes som snacks til cocktails, men kan også bruges som tilbehør til forskellige indiske retter. Man kan bruge alle mulige slags grøntsager men blomkål eller broccoli smager bedst! det er en god idé at lave en dip á la relish til eller bare servere dem med Sweet Chili, fås i alle grønthandlere på flaske |
|
Opskriften er vist 17249 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne