Rådyrfilet med honningbagte forårsløg
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Forårsløg skylles, renses og lægges i et ildfast fad.
Hakket timian, akaciehonning, balsamico, salt og peber hældes ud over forårsløgene og bages i ovnen ved 180o i 20 minutter.
Kartoflerne skylles og skæres i meget tynde skiver. Skiverne steges på panden med spray af olie, indtil de bliver gyldne. Drysses med salt og peber. Rådyrfileterne steges 3-4 minutter på hver side på en pande med god belægning i den resterende olie fra kartoflerne og smør, vendes et par gange undervejs. |
|
Opskriften er vist 83426 gange,
og udskrevet 1246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne