Lækker forret med laks indbagt i butterdej
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Indsendt af : pia Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tø butterdejen op i ca 15-20 min så den kan rulles ud.
tø spinat op.
du deler laksen i 6 dele obs uden skind
rul 1 skive butterdej ud så det ca bliver 1/2 gang større en det er,læg 1 stk laks på tag lidt salt og peber på lakse. læg ca en stor spiseskefuld optøet spinat på tryk evt lidt vand ud af spinaten først pak så det hele ind som en pakke med foldningerne i bunden så den ikke går op du kan evt lave en fisk eller et blad skåret ud i noget af butterdejen da 1 skive er lige lidt for meget rør æg sammen til pensling og så er den klar til ovnen ca 30 min ved 180 grader C. alm. ovn på midterste rille. Tø hummersuppen op hæld piskefløden i og varm op pynt med rejer dild,og læg evt også nogle af rejerne i sovsen er fin til forret eller til påskebordet Tips: Det er en opskrift som vi bruger til påske hver år. 1 pakke hummersuppe på frost indeholder 2 poser med 200 gram i hver. |
|
Opskriften er vist 136805 gange,
og udskrevet 1949 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Jesper - 2016-12-31 12:56:02 Det er godt, der er gluten i butterdej. Per - 2012-12-07 15:25:51 Vi bagte ved 180 grader C alm. ovn, og her skulle den have godt 15 minutter ekstra. måske det skulle være 180 grader C varmluft? anonym - 2012-08-03 17:21:56 Der er er gluten i butterdej steffen - 2010-03-20 08:52:15 skal laksen steges inden den kommmer ind i dejen Trine - 2008-02-14 10:31:00 HUSK MÆLK!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne