Indonesisk rejesuppe 02
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : Doris Indsendt : Red : |
|
|
Løg og hvidløg svitses i gryde eller wok. Karry tilsættes og "brændes" af. De hakkede tomater, bouillonterningerne og væden fra fersknerne tilsættes og småkoger i 5-10 min.
Fløde, ferskenkød og rejer tilsættes og det hele småkoger i 5-10 min. Serveres med flutes. |
|
Opskriften er vist 12221 gange,
og udskrevet 401 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-02-13 19:12:42 Begge dele kan bruges, og den ene er ikke mere korekt end den anden. Kan være der har været sparet på fløden i den anden? karen - 2011-02-11 14:30:42 jeg har været på jeres hjemmeside med indonesisk rejesuppe, og der er det hønsebouillon, men denne her opskrift er det kun bouillonterninger, hvad er det korrekte anonym - 2007-12-30 10:08:40 Super lækker og supernem suppe Helle - 2007-11-11 12:26:21 Super lækker suppe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne