Brune kager - jul
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Bente Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Margarine, farin, sirup smeltes let, de
øvrige ingredienser tilsættes (gerne i en røremaskine). Dejen formes som en tykke pølser, pakkes i pergamentpapir og lægges på køl i 1-2 dage. Skæres i tynde skiver, evt. på brødmaskine. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 6 min. Tips: Der bliver ca. 400 stk. af 1 portion |
|
Opskriften er vist 22329 gange,
og udskrevet 434 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2010-12-26 20:23:53 4 minutter i alm. ovn var passende her. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne