Kransekagestykker 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt af : Bente Indsendt : Red : |
|
|
Bland marcipanmassen med flormelis og letpiskede hvider i en gryde over svag varme til den stivner så meget, at den kan formes.
Lad den afkøle. Del dejen i ensartede stykker, rul dem i flormelis til små brød (6-7 cm. lange). Klem dem let, så de får form som taggryg. Sæt dem på plade med bagepapir og bag ed 200 grader i ca. 10 min. Rør glasuren og hæld denne i et pergamentkræmmerhus, sprøjt den i en fin siksak stråle over kagerne. Tips: Er man rigtig dygtig og har forskellige rundforme, kan man selv lave kransekagen til nytårs aften eller et overflødighedhorn. Nogle bagere er venlige og udlåner forme i ca. 1 døgn. |
|
Opskriften er vist 15516 gange,
og udskrevet 354 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne