Kransekagekonfekt - Petit four kransekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kransekagemasse:
Sukker og æggehvide røres sammen og stilles til side ca. 1 time. Sukkermassen æltes grundigt med marcipanen til en ensartet masse. Massen skal være sej og smidig og ikke blødere, end at den kan kommes i en sprøjtepose. Kransekagemassen kommes i sprøjtepose med stjernetyld. Bagepladen beklædes med bagepapir, og massen i sprøjteposen sættes som små toppe på pladen. Toppen pyntes med bær, hasselnødder eller valnødder. Bages 10-12 min. ved 200 grader C. alm. ovn på øverste rille. Overfladen skal være lysebrun og stivnet på overfladen men bløde indeni. Tips: Se opskrift på den klassiske kransekage her |
|
Opskriften er vist 125370 gange,
og udskrevet 2869 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne