Vildtminestrone
Hovedingrediens : Rådyr - Dyreben Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Dyrebenene krydres let med salt, peber og paprika og brunes i ovn. Imens rengøres og snittes grøntsagerne (hvidkål, gulerødder, piment, bladselleri, persillerod og porrer).
Benene tages op.
Løgene skæres i mindre tern og brunes sammen med bacon i smørret. Tages op. Ben, suppevisk og vand kommes i og koges ca. 45 min. Skummes. Kom lidt groft salt i for at få suppen klar. Skum igen. Sigt suppen - der smages til og opvarmes med majs og serveres med flûtes. |
|
Opskriften er vist 17390 gange,
og udskrevet 296 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne