Varm remouladesovs
Indsendt : Red : |
|
|
Hæld væden fra picklesen og hak grønsagerne fint.
Bring bouillonen i kog i en gryde. Tilsæt den hakkede grønsagspickles og ravigotesauce og varm det igennem. Rør smør og mel sammen til en melbolle og pisk den i sovsen. Lad det småkoge 3-4 minutter. Pisk sovsen igennem og smag til med salt og peber. Tips: Skal remuladesovsen serveres til f.eks. stegt fisk, tillaves den med fiskebouillon. Hvis den skal ledsage grøntretter eller lyst fjerkræ, bruges grønsagsbouillon. Sovsen kan krydres med en mild sennep. |
|
Opskriften er vist 16090 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne