Nøddekage - sønderjysk

Nøddekage - sønderjysk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Bente

Indsendt :     

Ingredienser:
2 hele æg
250 g.sukker
100 g.smeltet smør
150 g.malet hasselnøddekerner
100 g.hvedemel
1 strøget tsk. bagepulver
 
Opskrift:
Æg og sukker piskes tykt, dernæst det smeltede smør, tilsidst blandes det resterende i. Bages i en aflang, smurt form ved 160 grader i 15 min., derefter sættes varmen op til 180 i 30 min.
Afkøles lidt, før den tages ud af formen

Tips:

Sagen er meget saftig og kan derfor holde sig længe, men bliver som regel spist meget hurtigt. Rent guf/slik.





karakterer:
Opskriften er vist 8041 gange,
og udskrevet 198 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu