Nøddekage - sønderjysk
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Bente Indsendt : |
|
|
Æg og sukker piskes tykt, dernæst det smeltede smør, tilsidst blandes det resterende i. Bages i en aflang, smurt form ved 160 grader i 15 min., derefter sættes varmen op til 180 i 30 min.
Afkøles lidt, før den tages ud af formen Tips: Sagen er meget saftig og kan derfor holde sig længe, men bliver som regel spist meget hurtigt. Rent guf/slik. |
|
Opskriften er vist 8041 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne