Vanilliekranse
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Bente Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak fedtstoffet ned i melet med fingrene. Hak mandlerne og tilsæt sammen med de øvrige dele og ælt dejen let sammen. Læg dejen koldt ca 1 time.
Lad dejen gå gennem kødmaskinen monteret med rillede kageplader. Skær dejen ud i ca 10cm strimler og form dem til kranse. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 11-12 min. Tips: De mange mandler gør kagerne sprøde og ikke hårde, smagen er utrolig lækker. |
|
Opskriften er vist 31029 gange,
og udskrevet 857 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer simon kalland - 2012-12-08 16:42:37 Denne opskrift er så god at selv troldene elsker dem! Jeanette - 2008-10-25 15:28:17 En kagesprøjte kan også bruges til at forme dem med - hvis man ikke har en kødmaskine.. Jeanette - 2008-10-25 15:26:30 God opskrift, de smager som vanilliekranse skal smage, man skal bare huske at hakke mandlerne MEGET fint... Jeg prøvede den anden opskrift sidste år, og der var rigtig meget spild ved at male mandlerne i kødhakkeren - det er ikke nødvendigt da de smager lige så godt ved at hakke dem... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne