Kathrineblommekage
Hovedingrediens : Bær - Svesker Indsendt af : Bente Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommer og sukker piskes hvidt, mel og lidt af mælken, resten af mælken varmes og røres i.
Stilles til afkøling. Citronen presses og kommes i sammen med de stiftpiskede hvider. Bages i vandbad i ovnen ca. 5 kvarter ved 175 grader. Sveskerne koges møre i ganske lidt sukkervand, sveskestene erstattes med smuttede mandler. Sveskerne lægges oven på kagen og serveres med flødeskum eller råcreme/creme Chantilly. |
|
Opskriften er vist 12650 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne