Stegt nakkekotelet med pasta-broccolisalat
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Pasta-broccolisalat:
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Lad broccolien koge med de sidste 2 minutter af kogetiden. Lad pasta og broccoli dryppe af i et dørslag. Steg bacon og løg på en tør panden, til det er hhv. sprødt og mørt. Vend blandingen med pastaen og broccolien. Rør dressingen sammen og smag den til. Vend dem med pastablandingen. Koteletter: Dup kødet tørt. Brun det i olie ved god varme i ca. 1 minut på hver side Krydr med salt og peber Steg koteletterne færdig ved middelstærk varme 4-5 minutter på hver side. |
|
Opskriften er vist 5999 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne