Stegt nakkekotelet med pasta-broccolisalat

Stegt nakkekotelet med pasta-broccolisalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 nakkekoteletter
2 spsk.Olie
 Salt
 Peber
 
 Pasta-broccolisalat:
300 g.pastaskruer
1 broccoli i små buketter
1 pakkebacon i terninger
1 lille finthakket løg
 
 Dressing:
3 spsk.Olie
0.75 spsk.Hvidvinseddike
1 nipsukker
 Salt
 Peber
 
 Tilbehør:
 Ciabattabrød
 
Opskrift:
Pasta-broccolisalat:
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Lad broccolien koge med de sidste 2 minutter af kogetiden. Lad pasta og broccoli dryppe af i et dørslag. Steg bacon og løg på en tør panden, til det er hhv. sprødt og mørt. Vend blandingen med pastaen og broccolien. Rør dressingen sammen og smag den til. Vend dem med pastablandingen.

Koteletter:
Dup kødet tørt. Brun det i olie ved god varme i ca. 1 minut på hver side Krydr med salt og peber Steg koteletterne færdig ved middelstærk varme 4-5 minutter på hver side.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Broccolisalat

karakterer:
Opskriften er vist 5999 gange,
og udskrevet 77 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu