Madpandekage med grov tunsalat
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : mad-pigen Indsendt : Red : |
|
|
Yoghurten smages til med hvidløg og salt og peber.
Æggene slåes ud, piskes grundigt og krydres med salt og peber. Æggemassen vendes grundigt på en meget varm pande i en anelse olie til den bliver mere fast. Røræggene trækkes til side og holdes lune. Pandekagerne lunes efter anvisning på pakken. Tunen drænes og brækkes i mindre stykker. Tun yoghurt, røræg, grofhakkede syltede agurker, fintsnittet rødløg og spinaten fordeles på pandekagerne. Pandekagerne foldes og eller rulles og serveres straks. Tips: Kan også afkøles og anvendes til madpakken! Velbekomme! |
|
Opskriften er vist 20375 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Anita 9-9-09 - 2009-09-12 17:01:33 rigtig god opskrift, let at lave - når man køber pandekagerne -.Yougurt kan erstattes af mayonaise. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne