Amerikansk røræg med ost
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Amerika Indsendt af : mad-pigen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æg og mælk godt og grundigt. Bland æggemassen med friske krydderurter, ost, salt og peber. Hæld æggemassen på en varm sliplet-pande, og skub til massen med en palet, til den er stivnet.
Server straks på ristet toastbrød, men sprød bacon og/eller stegte cocktailpølser! |
|
Opskriften er vist 115242 gange,
og udskrevet 2635 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (41 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-08-02 22:40:41 Det her er den traditionelle "danske" version af en brunch, som kan fås på de fleste caféer. Jeg kan dog bedre lide selv at lave det, så jeg vil begrænse mig i morgen formiddag ved at bruge denne opskrift, jeg har tendenser til at lave al for meget mad :) Sheila8 - 2013-02-04 12:51:10 Rigtig god opskrift, kan varmt anbefaldes :) Mr.Culinary - 2012-03-16 23:56:34 Helt ærligt, kan man være så forvirret, om så det er demonstreret / forklaret eller ej, at man står helt på bar bund, og ikke ved hvad man skal gøre!? :S Bettemyz - 2012-01-25 22:03:56 Ville give Amanda ret.. Hvis Der INTET stod om ost i opskriften ...Men Amanda, der står "reven emmentaler el. mozarella" i opskriften.. Mozarella er ost, som er revet, og det ka du købe stort set alle steder :) Men ellers en knald go opskrift <3 sandfeld - 2011-09-08 11:15:13 Rigtig dejlig morgenmad, men jeg forstår slet ikkec det "Amerikanske" Vihar fået det over det meste af verden men aldrig i USA. Mvh Vagn Sandfeld Conny - 2011-02-10 00:18:32 Til Bjørn og Amanda. Læs opskriften engang ,mere. og læs at det er æg, krydderier, ost, og salt og peber der skal blandes(selvfølgelig revet ost) der skal blandet sammen, så bliver der en meget svampet et let æggeret. anonym - 2010-11-06 17:52:02 man kan vel tage osten ovenpå ? Hvor står det ikke? - 2010-11-04 15:31:45 "Pisk æg og mælk godt og grundigt. Bland æggemassen med friske krydderurter, >>>>>ost<<<<<, salt og peber. Hæld æggemassen på en varm slip let-pande, og skub til massen med en palet, til den er stivnet." Amanda Kristensen - 2010-10-31 13:43:09 Hvor blev osten af i opskriften, den står der jo ikke hvad man skal stille op med? Bjørn - 2010-08-31 18:49:45 hvor kommer osten ind ? a - 2010-03-25 06:31:36 du har ret w jeg kan ikke se det står gluterfri? der er det ikke W - 2010-01-27 16:37:02 Hvor omkring ser du der står "glutenfri" ? Hans - 2010-01-03 11:41:16 Toastbrød er vel ikke ligefrem Glutenfri, spis majsbrød eller lign. til i stedet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne